ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Τέταρτο διπλό στο Καραϊσκάκη τα τελευταία πέντε χρόνια

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα από τη σεζόν 2018/19

ΠΑΟΚ: Τέταρτο διπλό στο Καραϊσκάκη τα τελευταία πέντε χρόνια

Ο ΠΑΟΚ «συνέτριψε» τον Ολυμπιακό με 4-2 για τη 10η αγωνιστική της Super League 1 και έβαλε… κερασάκι στις εμφανίσεις του στο Φάληρο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει αρκετές φορές να φύγει «αλώβητος»  από την έδρα του Ολυμπιακού και μάλιστα αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του σε 12 αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια και τα play off της Super League 1.

Το φετινό 4-2 ήταν βέβαια και το πιο εντυπωσιακό, με τον ΠΑΟΚ να έχει προηγηθεί με 4-0 και να χάνει ευκαιρίες για πέμπτο γκολ, πριν μειώσει στο τέλος η ομάδα του Μαρτίνεθ.

Τα αποτελέσματα από τη σεζόν 2018/19

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.