ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα: 3-2 εκτός έδρας τον Βόλο

Με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Μάνταλου

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα: 3-2 εκτός έδρας τον Βόλο

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, η ΑΕΚ πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα από τον Βόλο με 3-2, στην τρίτη αγωνιστική της Α΄Εθνικής.

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο ματς, έμεινε και με 10 παίκτες από την αποβολή του Μάνταλου στο 24′, αλλά ανέτρεψε το σκορ με Γιόνσον και Τσούμπερ και βρήκε και τρίτο γκολ με πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις, μετά την ισοφάριση του Βόλου, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντέλετιτς στο ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πανηγύρισε έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την αναβολή της πρεμιέρας και την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια έχουν οι Βολιώτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.