ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρ.Λουτσέσκου για τον διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο – Έσπρωχνε τη μια ομάδα»

«Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο»

Ρ.Λουτσέσκου για τον διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο – Έσπρωχνε τη μια ομάδα»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε όμως στη διαιτησία και αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μπακασέτας αλλά και στην κόκκινη κάρτα που δεν αντίκρισε ο Γεντβάι.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη NOVA

«Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που είδαμε όμως σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη σε παίκτη (σ.σ. Γεντβάι). Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Δεν μας έδωσε φάουλ κάποια από αυτά έξω από την περιοχή, τους έδινε πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά προς μια ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.