ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ρ.Λουτσέσκου: Ποινή αποκλεισμού 23 ημερών και χρηματικό πρόστιμο στον προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο Ε.Λαμέλα απαλλάχθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ρ.Λουτσέσκου: Ποινή αποκλεισμού 23 ημερών και χρηματικό πρόστιμο στον προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός δικαστής της Super League επέβαλε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αποκλεισμό 23 ημερών από τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, καθώς και πρόστιμο 7.500 ευρώ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Έρικ Λαμέλα, που επίσης είχε κληθεί σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, απαλλάχθηκε. Οι δηλωμένοι ως φροντιστές του ΠΑΟΚ, Γιαντσίδης και Καλταμπανίδης, τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα και 15 ημέρες αντίστοιχα, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καθέναν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 8.000 ευρώ, ενώ στον βοηθό προπονητή Ντάνιελ Βέγκα επιβλήθηκε 15νθημερη απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σε άλλες αποφάσεις του για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, το μονομελές πειθαρχικό όργανο επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε Λαμία, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό, ενώ ο ΟΦΗ θα καταβάλει συνολικό πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι ποινές είναι εφέσιμες. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει έφεση για την τιμωρία του προπονητή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.