ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σήμερα ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με προπονητή τον Γ.Πογέτ

Στην Ποντγκόριτσα, κόντρα στο Μαυροβούνιο

Σήμερα ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με προπονητή τον Γ.Πογέτ

Τον δεύτερο φιλικό αγώνα της με τον Γκουστάβο Πογέτ ως προπονητή δίνει απόψε στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ελλάδας.

Η εποχή Πογέτ ξεκίνησε με νίκη, καθώς η Εθνική επικράτησε με 1-0 της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι. Απόψε (21:00, OPEN TV, Cosmote Sport 1) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το δεύτερο φιλικό «γνωριμίας», αυτή τη φορά με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα. Ο Ουρουγουανός κόουτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Βουκουρέτσι, οι οποίες πάντως αναμένεται να είναι λίγες.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ένας εκ των Βλαχοδήμου ή Πασχαλάκη. Στα αριστερά της άμυνας θα είναι ο Τσιμίκας, με τους Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ένας εκ των Ρότα ή Λύρατζη διεκδικούν την θέση του δεξιού αμυντικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη μεσαία γραμμή, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστούν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, ενώ θέση διεκδικούν ακόμα και οι Μπακασέτας, Αλεξανδρόπουλος. Στο δεξί φτερό τη επίθεσης θα είναι ο Λημνιός και στο αριστερό ο Πέλκας, ενώ η θέση κορυφή της επίθεσης «παίζεται» ανάμεσα σε Γιακουμάκη και Παυλίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.