ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σπουδαίο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού σήμερα στην «Opap Arena»

Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή με 59 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 58, ο Ολυμπιακός με 53 και ο ΠΑΟΚ με 51

Σπουδαίο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού σήμερα στην «Opap Arena»

Η τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας της Super League διεξάγεται, την Κυριακή (12/03), και τα βλέμματα όλων συγκεντρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Ύστερα από 25 αγωνιστικές, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 59 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 58, ο Ολυμπιακός με 53 και ο ΠΑΟΚ με 51.

Επομένως, από αυτόν τον αγώνα, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, θα κριθεί ποια ομάδα μεταξύ της Ένωσης και του Τριφυλλιού θα είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Η σέντρα στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που θα γίνει στην OPAP Arena, έχει οριστεί για τις 19:00. Μάλιστα, όλες οι αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής έχουν κοινή ημέρα διεξαγωγής και κοινή ώρα έναρξης.

Διαιτητής του αγώνα έχει ορισθεί ο Μαουρίτσιο Μαριάνι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντανιέλε Μπιτόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Επίσης, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, στο VAR θα βρίσκεται ο Εγκένιο Αμπατίστα με AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Το ματς θα μεταδοθεί, στις 19:00, μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORTS 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.