Η τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας της Super League διεξάγεται, την Κυριακή (12/03), και τα βλέμματα όλων συγκεντρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

">

Ύστερα από 25 αγωνιστικές, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 59 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 58, ο Ολυμπιακός με 53 και ο ΠΑΟΚ με 51.

Επομένως, από αυτόν τον αγώνα, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, θα κριθεί ποια ομάδα μεταξύ της Ένωσης και του Τριφυλλιού θα είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Η σέντρα στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που θα γίνει στην OPAP Arena, έχει οριστεί για τις 19:00. Μάλιστα, όλες οι αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής έχουν κοινή ημέρα διεξαγωγής και κοινή ώρα έναρξης.

Διαιτητής του αγώνα έχει ορισθεί ο Μαουρίτσιο Μαριάνι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντανιέλε Μπιτόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Επίσης, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, στο VAR θα βρίσκεται ο Εγκένιο Αμπατίστα με AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Το ματς θα μεταδοθεί, στις 19:00, μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORTS 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV