ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού ο Ζότα Σίλβα σύμφωνα με την A Bola

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες είναι μια από τις περιπτώσεις που οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυσή τους

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού ο Ζότα Σίλβα σύμφωνα με την A Bola

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζότα Σίλβα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες είναι μια από τις περιπτώσεις που οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυσή τους στα εξτρέμ και, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία, επιθυμούν να διεκδικήσουν άμεσα τη μεταγραφή του.

Η A Bola με σχετικό δημοσίευμά της επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Ζότα και μετέδωσε πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες για τη μεταγραφή του. Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει μόνο ανεπίσημες συζητήσεις, ενώ τονίζεται πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση.

«Θα είναι δύσκολο για τον ελληνικό σύλλογο να φτάσει το ποσό που η Γκιμαράες ζητά για τον ποδοσφαιριστή της», σημειώνει χαρακτηριστικά η A Bola, σύμφωνα με την οποία ο Ζότα Σίλβα έχει ρήτρα αγοράς ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 25χρονος διεθνής Πορτογάλος σε 42 παιχνίδια πέρυσι είχε 15 γκολ και 7 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.