ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Συνεχίζεται το «μπάχαλο» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Πρόβλημα με το «AEL FC Arena» – Προς Λαμία ή Αγρίνιο ο τελικός

Ο Δήμος Λαρισαίων αναμένεται να απαντήσει - αρνητικά εκτός απροόπτου - την Τετάρτη στην ΕΠΟ

Συνεχίζεται το «μπάχαλο» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Πρόβλημα με το «AEL FC Arena» – Προς Λαμία ή Αγρίνιο ο τελικός

Το… φιάσκο της ΕΠΟ, σχετικά με την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίζεται, καθώς εντοπίζονται προβλήματα στο AEL FC Arena και φαίνεται να οδηγούν τον “μεγάλο” αγώνα σε διαφορετική έδρα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” υπάρχουν δύο προβλήματα στην “AEL FC ARENA” τα οποία δεν μπορούν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα σε αυτήν.

Όπως αναφέρεται, κατά την αυτοψία της πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας ενώ το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια! από την ΕΠΟ περιμένουν να διαπιστώσουν εάν τα προβλήματα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν και να μην γίνει και νέα αλλαγή.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δήμος Λάρισας θα απαντήσει αρνητικά στην επιστολή της ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχοντας εισπράξει αρνητικό κλίμα από τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ φέρονται να εξετάζουν νέες έδρες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο προσκήνιο φαίνεται πως έρχονται το “Αθ. Διάκος” της Λαμίας, αλλά και το γήπεδο του Παναιτωλικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.