ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Υπάρχουν υποψίες για καρδιομεγαλία»

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή λόγω πνιγμού

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Υπάρχουν υποψίες για καρδιομεγαλία»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (9/10)  βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. 

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή λόγω πνιγμού, ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

Έπειτα από τη νεκροψία-νεκροτομή πληροφορίες θέλουν να έχει εντοπιστεί κάποιο σημαντικό εύρημα στην καρδιά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, από την ιατροδικαστική εξέταση υπάρχουν υποψίες ότι είχε καρδιομεγαλία και μάλιστα θα διερευνηθούν τυχόν αίτια που την προκάλεσαν.

Σημειώνεται ότι καρδιομεγαλία παρουσιάζουν πολλοί αθλητές που σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει παίξει κάποιον ρόλο στον θάνατο του, ωστόσο είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απάντηση θα δοθεί μέσα από τα αποτελέσματα των ιστολογικών-τοξικολογικών εξετάσεων για τα οποία υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές ζήτησαν την επίσπευσή τους.

Τι είναι η καρδιομεγαλία

Η καρδιομεγαλία, όπως διαφαίνεται από την ονομασία, είναι η αύξηση του μεγέθους της καρδίας, που συνοδεύεται από λειτουργικά ή και οργανικά προβλήματα.

Όταν αυξάνεται το μέγεθος της καρδιάς και δεν μπορεί να αντλήσει αίμα μέσα από τη φυσιολογική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές όπως εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η καρδιομεγαλία σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.