ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Τ.Μπάλντοκ: Αρνητικός ο έλεγχος για ντόπινγκ- Πού στρέφεται η έρευνα για την αιτία θανάτου του

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων

Τ.Μπάλντοκ: Αρνητικός ο έλεγχος για ντόπινγκ- Πού στρέφεται η έρευνα για την αιτία θανάτου του

Οι έρευνες για την αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα στην πισίνα του σπιτιού του συνεχίζονται, μετά και τον αρνητικό έλεγχο για ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

Όπως έχει αναφερθεί και προ ημερών, με βάση τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, υπάρχουν υποψίες πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ ίσως να έπασχε από καρδιομεγαλία.

Όμως, καρδιομεγαλία παρουσιάζουν πολλοί αθλητές και ίσως να μην έχει παίξει κάποιον ρόλο στον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για την υπόθεση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός.

Είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός. Έτσι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι και επικεντρωνόμαστε στην καρδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, πρέπει να την μελετήσει για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερης λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ή αν είναι κάποια παθολογία που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.