Οι έρευνες για την αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα στην πισίνα του σπιτιού του συνεχίζονται, μετά και τον αρνητικό έλεγχο για ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

Όπως έχει αναφερθεί και προ ημερών, με βάση τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, υπάρχουν υποψίες πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ ίσως να έπασχε από καρδιομεγαλία.

Όμως, καρδιομεγαλία παρουσιάζουν πολλοί αθλητές και ίσως να μην έχει παίξει κάποιον ρόλο στον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για την υπόθεση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός.

Είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός. Έτσι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι και επικεντρωνόμαστε στην καρδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, πρέπει να την μελετήσει για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερης λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ή αν είναι κάποια παθολογία που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.