ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τελικός Conference League: Στην Οpap Arena ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που ευχήθηκε να πάρει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός

Θα είναι ίσως ο μόνος θεατής του αγώνα που θα φορά διακριτικά άλλης ομάδας

Τελικός Conference League: Στην Οpap Arena ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που ευχήθηκε να πάρει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός

Ένας από τους πρώτους που εμφανίστηκαν στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα ήταν ο μικρός Γιάννης, ο οποίος είχε συγκινήσει πριν από λίγες ημέρες ευχόμενος στους ερυθρόλευκους να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ο μικρός Γιάννης είναι φίλος του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε πριν από λίγες ημέρες τον τίτλο για την αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο, μετά το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Τζολάκη «να κατακτήσετε το Conference League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον έχει καλέσει επίσημα και παρά τα αυστηρά μέτρα ο Γιάννης είναι ο μόνος ίσως από τους θεατές του αγώνα που θα φορά διακριτικά άλλης ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που αποτελεί σύμβολο πλέον του υγιούς αθλητισμού στη χώρα μας είχε δώσει το παρών λίγες μέρες νωρίτερα και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 επί του Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.