ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θύρα 7 κατά Μίτσελ: «Φύγε τώρα για να μην σε κυνηγήσουμε με το κακό»

Η ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού μετά το 3-0 από την ΑΕΚ

Θύρα 7 κατά Μίτσελ: «Φύγε τώρα  για να μην σε κυνηγήσουμε με το κακό»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και παραμένει χωρίς νίκη σε πέντε ντέρμπι φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Θύρα 7 να στέλνει μήνυμα προς τον Μίτσελ μέσω ανάρτησής της μετά τη λήξη του αγώνα στην OPAP Arena, ζητώντας του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο το αποτέλεσμα που θα τους έκανε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό αλλά τελικά χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να το καταφέρουν αυτό μετά την ήττα με 3-0.

Μια ήττα που προκάλεσε πολλά νεύρα στους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών, αν κρίνουμε από την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Θύρας 7 στο Facebook.

«Ήρθες, πήρες τον χρόνο σου. Είναι η ώρα να φύγεις για να μην σε κυνηγήσουμε με το κακό», έγραψαν οι οπαδοί για τον Ισπανό, ο οποίος είναι ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν μετά τους Πέδρο Μάρτινς και Κάρλος Κορμπεράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.