ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Την απόκτηση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος με αποκορύφωμα τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, με κανονική μεταγραφή από τη Σπέτσια ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα της περασμένης σεζόν, αντικαθιστώντας κάτω από τα δοκάρια τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος με αποκορύφωμα τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου κατέβασε ρολά στα πέναλτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι πράσινοι αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ντραγκόφσκι στην ομάδα, γι’ αυτό και τα βρήκαν με τη Σπέτσια για την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα με κανονική μεταγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε από το ταμείο 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ντραγκόφσκι και ο παίκτης υπέγραψε για τρία χρόνια με τις αποδοχές του να κυμαίνονται λίγο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.