ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Βαγγέλης Παυλίδης: Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε στον αγώνα «κόντρα» στην Αγγλία

Τέθηκε σε δημοπρασία στην πλατφόρμα του «Charity Idols» για καλό σκοπό

Βαγγέλης Παυλίδης: Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε στον αγώνα «κόντρα» στην Αγγλία

Ο Β.Παυλίδης, μετά τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Αγγλία, αποφάσισε να μην κρατήσει στη συλλογή του την φανέλα που φορούσε στον αγώνα, αλλά να τη δώσει να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό.

Ο Β.Παυλίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που σκοράρει στο Γουέμπλεϊ με τα εθνικά μας χρώματα, ενώ τα δικά του γκολ μας χάρισαν την πρώτη μας νίκη κόντρα στην Αγγλία.

Ο διεθνής στράικερ επέλεξε να δώσει τη φανέλα του για να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό. Έχοντας τις υπογραφές όλων των διεθνών από την ιστορική βραδιά, η φανέλα του Παυλίδη τέθηκε σε δημοπρασία στην πλατφόρμα του Charity Idols.

Η «ταυτότητα» της πλατφόρμας και συνολικά της προσπάθειας αυτής, προσδιορίζεται από τους εμπνευστές της ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συλλέγουμε αθλητικά αναμνηστικά, και προσωπικά αντικείμενα επωνύμων και τα δημοπρατούμε μέσω της ιστοσελίδας μας για να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για όσο το δυνατόν περισσότερα κοινωνικά ιδρύματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.