ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3: «Χορταστική» εκκίνηση της Super League

Πολύ ωραίο το ματς της πρεμιέρας

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3: «Χορταστική» εκκίνηση της Super League

Πολύ ωραίο ματς επιφύλασσε για τους φιλάθλους η εκκίνηση της Super League της σεζόν 2022-23, αφού ο Βόλος με τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ήταν για γερά νεύρα, ενώ κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, αφού o Χερόνιμο Μπαράλες, με προβολή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3 και χάρισε τον βαθμό στoυς Αρκάδες.

Γκολ: 27′ Μπενίτο (Αστέρας Τρίπολης), 33′ Φαν Βέερτ (Βόλος), 56′ Πάολο Φερνάντες (Βόλος), 66′ Ντέλετιτς (Βόλος), 68′ Τιλίκα (Αστέρας Τρίπολης), 90’+8 Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης)

Κίτρινες κάρτες: Ματίγια, Σιέλης, Εσκοβάλ, Κλέιμαν – Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Μουνάφ

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο (82′ Τάχατος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57′ Ουεντραόγκο), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Πάολο Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71′ Σονί), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο – 78′ Ρούμπεν Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (61′ Μπαράλες).

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων:

Ατρόμητος–ΟΦΗ 20/8, 20:00

Λαμία–ΑΕΚ 20/8, 21:30

ΠΑΟΚ–Παναιτωλικός 20/8, 21:45

Παναθηναϊκός–Ιωνικός 21/8, 20:00

Άρης–Λεβαδειακός 21/8, 20:30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός–ΠΑΣ Γιάννινα 21/8, 22:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.