ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εικόνες «βαθιάς» Αφρικής στο Βόλος-Ολυμπιακός: Διακοπή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό με εισβολή οπαδών

Μετά το δεύτερο ακυρωθέν τέρμα του Ολυμπιακού

Εικόνες «βαθιάς» Αφρικής στο Βόλος-Ολυμπιακός: Διακοπή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό με εισβολή οπαδών

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο, οδήγησε σε επεισόδια και δακρυγόνα με τους οπαδούς στις κερκίδες, λίγο μετά από ένα γκολ που ακυρώθηκε για τους Πειραιώτες.

Με το σκορ στο 2-2, ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα του Βόλου, αλλά αμφότερα τα γκολ των Μασούρα και Ελ Κααμπί ακυρώθηκαν από τον διαιτητή ως οφσάιντ, με απόφαση του VAR.

Το γεγονός εξαγρίωσε τον κόσμο στην εξέδρα και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο χώρο γύρω από το χορτάρι, ενώ πλήθος καρεκλών εκτοξεύτηκαν από την κερκίδα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν δακρυγόνα για να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση.

https://twitter.com/k13stas/status/1731380275681083698

https://twitter.com/xaralaboss91/status/1731363387257286923?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1731363387257286923%7Ctwgr%5E58e93764c0d8f86725d61835ebe856f2daa198c4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fathlitismos%2Felliniko-podosfairo%2Fvolos-olympiakos-vinteo-me-opado-na-exei-eisvalei-me-karekla-ston-agonistiko-xoro-kai-na-epitithetai-sto-var%2F

Τα δακρυγόνα ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποχωρήσει από την εξέδρα ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. 

Το ίδιο έπραξαν και οι διαιτητές. Εν τέλει μετά από αρκετή ώρα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο, να αγωνίζονται για λίγα λεπτά και το ματς να τελειώνει με 2-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.