ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζ.Μαρτίνς: Έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον οποίο και θα ενισχύσει έως το 2026

Ζ.Μαρτίνς: Έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα περάσει ιατρικά τεστ και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον οποίο και θα ενισχύσει έως το 2026.

Ο Μαρτίνς που υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας ανήκει στη Μονακό η οποία θα κρατήσει το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα του από την φημισμένη Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Από το 2015 έως το 2018 έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ έχοντας 140 συμμετοχές, 27 γκολ και 30 ασίστ.

Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και εν συνεχεία στην Μονακό, η οποία το 2019 τον αγόρασε και έπαιξε σε εκείνη έως το 2023.

Με τη φανέλα της Μονακό έδωσε 129 παιχνίδια και είχε 16 γκολ και 14 ασίστ. Το 2016 κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας.

Το 2018 είχε μια συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Συνολικά από το 2016 έως το 2018 έδωσε 21 παιχνίδια με το εθνόσημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Σπόρτινγκ για 3 χρόνια έπαιζε μαζί με τον Ντανιέλ Ποντένσε τον οποίο συναντά και πάλι στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.