
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ Λούις Πάλμα από την Σέλτικ, ο οποίος έφθασε στην Ελλάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/02), όπως υπήρχε χθες Παρασκευή (31/01), σχετική ενημέρωση.
Ο άσος και πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, επέλεξε τον Ολυμπιακό μεταξύ των επιλογών που είχε από άλλες αξιοσημείωτες ελληνικές ομάδες, σε μια μεταγραφή που φημολογείται ότι άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Κατά την άφιξη του δήλωσε: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο Λουίς Πάλμα λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.
Νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του Ολυμπιακού. Είδα το παιχνίδι με τη Καραμπάγκ. Ελπίζω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και να βοηθήσω όπως μπορώ».
Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς εξτρέμ, Λουίς Ενρίκε Πάλμα Οσεγκέρα.
Γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 2000, στη La Ceiba της Ονδούρας, προέρχεται από την πρωταθλήτρια Σκωτίας Celtic, με την οποία πραγματοποίησε 48 συμμετοχές, πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ.
Θυμίζουμε πως αυτή η μεταγραφή συνιστά την τέταρτη για την ομάδα των Πειραιωτών, οι οποίοι φαίνεται πως δεν θέλουν να δουν άλλη χρονιά να χαθεί το πρωτάθλημα από τα χέρια τους για αυτό και συνέχισαν την μεταγραφική τους ενίσχυση, μετά την απόκτηση των Όρτα, Μπετανκόρ και Ονιεμαέτσι.
Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.