ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ογδόντα χρόνια «ανακατασκεύαζαν» το Βερολίνο, Ολοκαίνουριο θα το βρουν οι Oreshnik...

Επική «τρολιά»: Ο Χίτλερ κλαίει για τις ήττες της Αυστρίας και της Γερμανίας στο Euro!

Kαι τα δύο γερμανικά κράτη αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης

Επική «τρολιά»: Ο Χίτλερ κλαίει για τις ήττες της Αυστρίας και της Γερμανίας στο Euro!

Η ήττα της Αυστρίας από την Τουρκία με 2-1 όπως και της Γερμανίας από τη Ισπανία, επίσης με 2-1 αλλά στην παράταση, σκόρπισε χαρά σε όσους δεν έχουν συμπάθεια στα δύο γερμανικά κράτη.

Στο Χ κάποιος είχε την ευρηματικότητα να αναρτήσει μία επική «τρολιά».

Ο Χίτλερ κάπου στην κόλαση ενημερώνεται για τις δύο ήττες και ξεσπάει σε κλάματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.