Για μια σπουδαία κίνηση από έναν φίλαθλο της ΑΕΚ, ο οποίος δείχνει πνεύμα αλτρουισμού και προσφοράς στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας του, μίλησε η ΚΑΕ της Ένωσης, η οποία εξηγεί σε σχετική της ανακοίνωση πως θα ανακοινωθεί άμεσα ο τρόπος που θα δοθούν τα εισιτήρια.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο έχει προχωρήσει ξανά στο παρελθόν σε παρόμοιες κινήσεις, τονίζοντας «την αγάπη που έχει ο φλογερός οπαδός για τη “Βασίλισσα”». 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Πριν από 3 χρόνια, «εν μέσω» υγειονομικής κρίσης, ήταν η πρώτη φορά, που ένας συνοπαδός μας από τη Μύκονο, απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο την αδιανόητη αγάπη Διαρκείας για την ΑΕΚ της καρδιάς του και για την ένδοξη «Βασίλισσα».

Για ακόμη μία περίοδο, o «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (από το χώρο του εμπορίου Ποτών) αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας, στο Τμήμα 6 της SUNEL Arena, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο «Ενωσίτης» επιχειρηματίας επιθυμεί (ξανά) να μη δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του, αλλά με την πράξη του δείχνει σταθερά το δρόμο.

Η ΑΕΚ Βetsson BC ευχαριστεί από καρδιάς τον φλογερό συνοπαδό μας για τη στήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες ώρες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των Διαρκείας».