Σε ένα απίθανο ματς με τρία γκολ, τρία χαμένα πέναλτι και 8 κάρτες (δύο εκ των οποίων ήταν κόκκινες) η Φιορεντίνα κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει ένα σημαντικότατο τρίποντο απέναντι στη Μίλαν που το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες για την 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος «Serie A», με την Φιορεντίνα να κερδίζει εν τέλει με σκορ 2-1. Στο 22ο λεπτό ο Κιν είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Φιορεντίνα από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο γάλλος γκολκίπερ της Μίλαν, Μενιάν, το απέκρουσε.

Όμως λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ ο Αντλί έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με τρομερή προσπάθεια, προερχόμενη από σουτ.

Η Μίλαν είχε όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες να αλλάξει το σκορ στο 45+1′ και στο 56′ από την άσπρη βούλα, ωστόσο τόσο ο Τεό Ερνάντεζ όσο και ο Έιμπραχαμ είδαν τις εκτελέσεις τους από τα 11 βήματα να αποκρούονται από τον Ισπανό «κέρβερο» Νταβίντ Ντε χέα!

Στο 60ο λεπτό είδαν το σκορ να αλλάζει σε 1-1, χάρη σε γκολ του Πούλισικ, αλλά στο 73′ ο Γκούντμουντσον της Φιορεντίνα είχε άλλα σχέδια, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ για την ομάδα του με σουτ, κατόπιν λάθους που συνέβη από το στόπερ της Μίλαν, Τομόρι.

Aμφότερες οι δύο ομάδες είδαν την κόκκινη κάρτα, καθώς ο προπονητής της Φιορεντίνα Ραφαέλε Παλαντίνο αποβλήθηκε στο 86′, ενώ ο Τεό Ερνάντεζ αποβλήθηκε στο 90+6′ ενώ είχε γίνει νωρίτερα αλλαγή.

Δείτε το βίντεο με τα τρία χαμένα πέναλτι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!