Η Γελένα Τζόκοβιτς, σύζυγος του Σέρβου θρύλου του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα σχέδια και τις βλέψεις του, την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο αλλά και για το πώς διαχειρίζεται η ίδια και τα δύο παιδιά τους όλη αυτή την κατάσταση.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Τώρα επιλέγει τα σωστά μέρη για να πάει. Δεν με αφορά, θα κάνει ό,τι θέλει για όσο θέλει. Τα παιδιά αγαπούν αυτό που κάνει και τον υποστηρίζω, είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν.

Μάλιστα, αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε να παραμείνει περισσότερο, θα το κάνουμε, όλοι μαζί, πρώτα εγώ.

Τόσο ο Στέφαν όσο και η Τάρα καταλαβαίνουν ότι ο πατέρας τους είναι σκληρά εργαζόμενος.

Βλέπουν ότι έχει πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, την προσοχή που λαμβάνει, μερικές φορές τους άκουσα να λένε: “Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου;”.

Είναι ένα είδος παιδικής καύχησης, αλλά το άλλο νόημα μαθαίνεται μέσα από τη δουλειά του ιδρύματος.

Αυτό θέλει και ο Νόβακ: να αλλάξει ο κόσμος για τα παιδιά.

Για μένα ήταν ένα παραμύθι, ένα όνειρο αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ λίγοι άνθρωποι στο δρόμο του για να τον βοηθήσουν, αλλά ήταν πάντα ένας γίγαντας ψυχικά.

Ως εκ τούτου κατάφερε να πετύχει πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα. Όταν κέρδισε το χρυσό του Ολυμπιακού ήμουν στην κερκίδα και έκλαιγα από ευτυχία, σκεφτόμουν τι θα γινόταν μετά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ένας πολύ δύσκολος στόχος για να επιτευχθεί, του πήρε πολύ χρόνο, αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν θα σταματήσει εκεί.

Για μένα είναι τιμή που ζω μαζί του και που είχα την ευκαιρία να αντλήσω έμπνευση από αυτόν.

Μου αρέσει να τον βλέπω ως πρωταθλητή των απλών ανθρώπων, όχι των πλουσίων.  Είναι ένας απλός άνθρωπος που προέρχεται από μια απλή, εργατική και ονειροπόλα οικογένεια.

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο έχω δει πολλούς ανθρώπους που εμπνέονται από την ιστορία του επειδή μοιάζουν με αυτόν.

Το τένις είναι ένα άθλημα που πολλοί το θεωρούν πολυτέλεια, ένα ελίτ άθλημα, αλλά οι θαυμαστές του Νόβακ είναι κανονικοί άνθρωποι με κανονικές δουλειές.

Όταν περπατάς στο δρόμο συνειδητοποιείς ότι όλοι τον σταματούν, αυτό είναι κάτι που του δίνει πολλή δύναμη και ενέργεια για να προχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που έχει ήδη πετύχει τα πάντα, νομίζω ότι η καλύτερη του νίκη είναι να είναι ο πρωταθλητής του λαού».