ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλατάσαραϊ: Οπαδοί της ομάδας υποδέχτηκαν το πούλμαν του ΠΑΟΚ με πέτρες (φωτο)

Αποτροπιαστικές εικόνες από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης- αποφεύχθηκε το μοιραίο με την παρέμβαση της αστυνομίας

Γαλατάσαραϊ: Οπαδοί της ομάδας υποδέχτηκαν το πούλμαν του ΠΑΟΚ με πέτρες (φωτο)

Σκηνές που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Τουρκίας έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram και συγκεκριμένα στη σελίδα «hooligans_cz», μερίδα ελαφρόμυαλων οπαδών της Γαλατάσαραϊ, στόχευαν με πέτρες το πούλμαν του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες χθες (24/09) για την πρώτη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης «Europa League». Ευτυχώς, η κατάσταση δεν εκτυλίχθηκε σε πιο επικίνδυνο τόνο, χάρη στην παρέμβαση της τουρκικής αστυνομίας και των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.