ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Γκρόιτερ Φιρτ – Μαγδεμβούργο: Το παιχνίδι με δύο «ύποπτα» πέναλτι θα ελεγχθεί από την DFB

Η έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα εγείρει υποψίες περί στοιχηματικών παρεμβάσεων

Γκρόιτερ Φιρτ – Μαγδεμβούργο: Το παιχνίδι με δύο «ύποπτα» πέναλτι θα ελεγχθεί από την DFB

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η Γκρόιτερ Φιρτ αναμετρήθηκε με το Μαγδεμβούργο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ωστόσο η κατάληξη του αγώνα έχει απασχολήσει τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς. 

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο με 2-2, όμως η ύπαρξη δύο πέναλτι δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Βέβαια, οι υποψίες που εγείρονται δεν εστιάζουν στα πέναλτι, αλλά στον τρόπο που συνέβησαν αυτά. Έτσι λοιπόν μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης αμυντικός της Γκρόιτερ Φιρτ πιάνει με τα χέρια την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά την πάσα του τερματοφύλακα της ομάδας του!

Στη συνέχεια, ο παίκτης του Μαγδεμβούργου ο οποίος αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνει εξόφθαλμα τη μπάλα «πάνω» στον τερματοφύλακα.

Σαν να μην έφταναν μόνο αυτά, στο 40ο λεπτό του παιχνιδιού, ένας παίχτης του Μαγδεμβούργου αυτή τη φορά πιάνει τη μπάλα με τα χέρια στη μικρή περιοχή, πριν καν ο διαιτητής σφυρίξει για το φάουλ που θα έδινε στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) θα συζητήσει με τους ιθύνοντες των δύο ομάδων προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από «ομιχλώδεις» υποψίες περί στημένων ματς.

Πάντως δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν φαίνεται κάτι μεμπτό, αλλά αντιθέτως η απειρία και το άγχος των παικτών μπορεί να τους οδήγησε σε αυτές τις ανόητες κινήσεις.

Θυμίζουμε πάντως ότι πριν ένα μήνα ακριβώς η Deutsche Welle είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο τονίζεται η έναρξη ερευνών από τις αρμόδιες αρχές για στήσιμο 17 αγώνων σε μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο με τα «ύποπτα» πέναλτι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.