ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Γουλβς vs Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Γκολ στο 90+5 και νίκη για τους «πολίτες»! (βίντεο)

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Μάντσεστερ απέναντι στην ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ

Γουλβς vs Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Γκολ στο 90+5 και νίκη για τους «πολίτες»! (βίντεο)

Ούτε Χάαλαντ, ούτε Φόντεν ούτε Γκιντογάν. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το διπλό, χάρη σε «buzzer beater» κεφαλιά του αμυντικού της Τζον Στόουνς, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη του ματς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι πολίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τo 7ο λεπτό μετά από γκολ του Λάρσεν, κατάφερε να γυρίσει υπέρ της τον αγώνα καθώς στο 33 ο Γκβάρντιολ ισοφάρισε κάνοντας το 1-1.

Από κει και πέρα, ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία ωστόσο δεν έβρισκε με τίποτα δίχτυα, διότι οι «Λύκοι» έπαιζαν συμπαγή άμυνα αποδεκατίζοντας κάθε επικίνδυνη φάση των πολιτών.

Εν τέλει η «αρμάδα» του Πεπ Γκουαρντιόλα έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Μολινό καθώς o 30χρονος Άγγλος αμυντικός John Stones, δέχθηκε μια ωραία πάσα από τον εκτελεστή του κόρνερ Φιλ Φόντεν για να κάνει το 1-2 στο 90+5 και να χαρίσει στην ομάδα του ένα σπουδαίο διπλό.

Δείτε το νικητήριο γκολ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.