
Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε χθες (15/02) στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ της Σερβίας, την αιώνια αντίπαλό της Παρτίζαν, με 89-83 στην παράταση, χαρίζοντας το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας.
Κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών παικτών και φιλάθλων που βρίσκονταν στο γήπεδο, ακούστηκε κοινό σύνθημα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.
Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς και έτσι ο παίκτης των Πειραιωτών, Φίλιπ Πετρούσεφ – ο οποίος είναι δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα- το κατάλαβε και θέλησε να τον πικάρει.
Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, τον παρότρυνε να φωνάξει «Ολυμπιακός», ενώ ο Νέντοβιτς γελώντας σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο στο πρόσωπο του Πετρούσεφ.
Δείτε το βίντεο:
Crveno-beli slave uz pesme posvećene Olimpijakosu 🔈#kkcz #olybc #olympiacos pic.twitter.com/H7MFWDTQz7
— Meridian Sport Srbija (@meridiansportrs) February 15, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.