Βλέποντας το Λος Άντζελες και πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα ο Ν.Τραμπ, θυμήθηκα την «αμυντική αστυνομία» του Πάκη τον Δεκέμβριο του 2008...

Η ΑΕΛ καταγγέλλει επίθεση 40 οπαδών του Ηρακλή κατά της Κ19 πριν τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας από τη Λάρισα

Η ΑΕΛ καταγγέλλει επίθεση 40 οπαδών του Ηρακλή κατά της Κ19 πριν τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΛ και Ηρακλής ήταν οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου στον βόρειο όμιλο της Super League 2, με την ομάδα της Λάρισας να καταγγέλλει επίθεση 40 ατόμων κατά της ομάδας Κ19 του συλλόγου.

Ειδικότερα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στα κοινωνικά δίκτυα, η διοίκηση της Λάρισας κατήγγειλε ότι η αποστολή της ομάδας Κ19 του συλλόγου δέχθηκε επίθεση από 40 αγνώστους έξω από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Προ ολίγου πληροφορηθήκαμε ότι η αποστολή της Κ-19 της Ομάδας μας δέχτηκε βίαιη επίθεση από περίπου σαράντα αγνώστους στην Θεσσαλονίκη έξω από το γήπεδο όπου αγωνίζεται φιλοξενούμενη από την αντίστοιχη ηλιακή ομάδα του Ηρακλή για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα το παραπάνω γεγονός το οποίο δεν τιμά όχι μόνο την γηπεδούχο ομάδα αλλά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ανεπίτρεπτη κάθε μορφή βίας στον χώρο του αθλητισμού και πολύ περισσότερο σε διοργανώσεις που συμμετέχουν ΠΑΙΔΙΑ.

Είναι πραγματικά κρίμα κάποιοι να μην αποδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου και μόλις μία μέρα μετά την γιορτή ανόδου της ΑΕΛ να βγάζουν το απωθημένο τους σε ποδοσφαιρική αποστολή νεαρών παιδιών.

Ευχόμαστε περαστικά στα μέλη του προπονητικού μας επιτελείου και αναμένουμε τη δράση των αρμοδίων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.