ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ευρωλίγκα «πικάρει» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μέσω ανάρτησής της στο X

Σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο προχώρησε η Ευρωλίγκα για τον γνωστό ηθοποιό

Η Ευρωλίγκα «πικάρει» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μέσω ανάρτησής της στο X

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ ξεκίνησε χθες την Πέμπτη (03/10/24) με τους φίλους των ομάδων να περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό την έναρξη της Ευρωλίγκας.

Κέντρικ Ναν, Φουρνιέρ, Λεσόρτ, Ταβάρες, Κλάιμπερν, Βεζένκοφ και πολλοί ακόμη αστέρες στοχεύουν να οδηγήσουν τις ομάδες του στην κατάκτηση του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού τίτλου.

Έτσι λοιπόν, η Euroleague μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο X ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο στο οποίο συμμετέχουν παίκτες και προπονητές διάφορων μεγάλων ομάδων της.

Ωστόσο, όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, δεν έλειψε και ένα σχόλιο – πικάρισμα για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει την τάση να επισυνάπτει δεσμό με κοπέλες κάτω των 25 ετών.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση γράφει: «25 χρόνια πάθους, αφοσίωσης και αξέχαστων αναμνήσεων.
Είμαστε μόλις 25 και το πάρτι μόλις ξεκίνησε…» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχόλιο του ίδιου ποστ, η Ευρωλίγκα κάνει ταγκ τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζητώντας του συγγνώμη, κάνοντας έτσι υπαινιγμούς προς τις προτιμήσεις του αστέρα του Χόλυγουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.