Στην ανακοίνωση της απόλυσης του Έρικ Τεν Χαγκ προχώρησε σήμερα (28/10) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και την έλλειψη νικηφόρων εκβάσεων. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα αφορμή στάθηκε η χθεσινή (27/10) ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 2-1.

Έτσι ο Ολλανδός προπονητής ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την προπονητική του πορεία στον Άγιαξ, αποχαιρετά τον πάγκο τον «Κόκκινων Διαβόλων» μετά από δυόμιση χρόνια.

Η μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και η απώλεια ελέγχου των αποδυτηρίων φαίνεται πως ήταν η «σταγόνα» για να ξεχειλίσει το ποτήρι και να οδηγήσει τους ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ, να λύσουν το συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο των «μπέμπηδων» θα κάτσει προσωρινά ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ (που ήταν βοηθός του Τεν Χαγκ), ενώ η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα αγοράς για τον προπονητή που θα τον διαδεχτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως o Tεν Χαγκ κέρδισε ως προπονητής της Γιουνάιτεντ το Carabao (EFL) Cup τη σεζόν 2022-23 και το FA Cup την σεζόν 2023-24.