Με αφορμή το πρόγραμμα λιτότητας που έχει θέσει ο νέος συνδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, οι «μπέμπηδες» ζήτησαν από τη Μάντσεστερ Σίτι να πάρει μαζί τους στο αεροπλάνο δύο παίκτες της που είναι υποψήφιοι για τη χρυσή μπάλα και εκείνη της το αρνήθηκε!

Έτσι μετά την «ιερόσυλη» κίνηση της Γιουνάιτεντ να κόψει τη χρηματοδότηση στον πρώην προπονητή της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως πρεσβευτή της ομάδας, η κόκκινη ομάδα του Μάντσεστερ δείχνει με μια άλλη κίνηση το πόσο «μικραίνει».

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα της Daily Mail αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε στο αίτημα να πάρει μαζί τους τον Αλεξάντερ Γκαρνάτσο και τον Κόμπι Μαϊνού (είναι παίκτες της Γιουνάιτεντ) στο αεροπορικό τους ταξίδι που θα γίνει σε λίγες μέρες για την τελετή απονομής της χρυσής μπάλας.

Οι «Πολίτες» δικαιολόγησαν την απάντησή τους εξηγώντας πως θα είναι πλήρεις και έτσι δεν θα υπάρχει χώρος για να έρθουν οι δύο προαναφερθέντες παίκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση αυτή της Γιουνάιτεντ δεν την τιμά καθόλου, ειδικά όταν ζητά χάρη από την αιώνια αντίπαλό της.