ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάνε» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης «χάνει» τον Ντάνι Καρβαχάλ – Υπέστη ρήξη χιαστών

Ο ισπανός δεξιός μπακ θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης «χάνει» τον Ντάνι Καρβαχάλ – Υπέστη ρήξη χιαστών

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, ο βασικός της αμυντικός για το δεξί άκρο της άμυνας, Ντάνι Καρβαχάλ υπέστη ρήξη χιαστών, κάτι που θα τον οδηγήσει εκτός αγωνιστικής δράση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Βιγιαρεάλ επικρατώντας εύκολα με 2-0. Ωστόσο, η νίκη της Ρεάλ ήταν «πύρρειος» όπως αποδείχτηκε, καθώς ο Ισπανός αμυντικός αποκόμισε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το χειρότερο σενάριο, ότι έχει πάθει τριπλή ρήξη χιαστού. Αγωνιστικά αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός όχι μόνο μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και μετά το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ, η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού, ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης για τη σημαία της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.