Σε ένα παιχνίδι – ποίημα για το ποδόσφαιρο και ίσως το καλύτερο για τη φετινή Serie A, η Ίντερ αντιμετώπισε εντός έδρας τη Γιουβέντους για την ένατη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό, καθώς έληξε 4-4!

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις στο πρώτο ημίχρονο είχαν μπει ήδη τα πρώτα 5 γκολ του αγώνα, με την εντυπωσιακή συνέχεια να ακολουθεί στο  δεύτερο.

Οι νερατζούρι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζιελίνσκι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20′ ο Βλάχοβιτς έκανε το 1-1.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε για πρώτη και τελευταία της φορά χάρη σε γκολ του Γουέα στο 27ο λεπτό, αλλά η Ίντερ μείωσε στο 35′ με τον Μικιταριάν.

Το πρώτο ημίχρονο όμως είχε κι άλλο γκολ και έτσι στο 37′ ο Ζελίνσκι ξανά με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-2.

Αν και η Ίντερ αύξησε τη διαφορά τερμάτων, σημειώνοντας το τέταρτο γκολ της στο 53′ με τον Ντάμφρις, η Γιουβέντους είχε την απάντηση με τον 19χρονο αστέρα της Κενάν Γιλντίζ.

Έτσι στο 71ο λεπτό μείωσε σε 4-3, ενώ στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 4-4 σε ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο για τους Ιταλούς και όχι μόνο φιλάθλους.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!