ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισπανία: Ετοιμάζεται τεράστια γιορτή για του νικητές του «Euro» – Στην Μαδρίτη η Εθνική Ισπανίας

Παρέα με την κούπα

Ισπανία: Ετοιμάζεται τεράστια γιορτή για του νικητές του «Euro» – Στην Μαδρίτη η Εθνική Ισπανίας

Την 4η ευρωπαϊκή κούπα κέρδισε η Ισπανία με την νίκη της επί της Αγγλίας στο τελικό του φετινού «Euro».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) στο «Aeropuerto Madrid-Barajas» κι εν συνεχεία θα αποθεωθούν σαν ήρωες, από το βασιλικό παλάτι μέχρι τα κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης, πριν από το αναμενόμενο πάρτι με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στους δρόμους της Μαδρίτης.

Με μαύρες φόρμες και άσπρες μπλούζες, οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη χώρα λίγο πριν τις 16:30 (ώρα Ελλάδας) και φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο του Euro 2024, μπροστά από τη σκάλα του αεροπλάνου τους.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα κόκκινο λεωφορείο που επρόκειτο να τους μεταφέρει για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Στις 19:30 θα τους υποδεχθεί ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’ και μετά ο αρχηγός της κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ στις 20:30.

Θα ακολουθήσει βόλτα με ανοικτό λεωφορείο στους δρόμους της Μαδρίτης, η οποία θα ολοκληρωθεί με μια τελετή στην πλατεία Cibeles, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22:20.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προς το παρόν, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη τι κάναμε. Θα επιστρέψουμε στην Ισπανία και θα μπορέσουμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία με τους φιλάθλους μας, την αγάπη και τη ζεστασιά που μας έδωσαν», είχε πει πριν την αναχώρηση από το Βερολίνο ο Νίκο Γουίλιαμς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.