ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ιταλία: Ανακοινώνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενόψει του ματς με το Ισραήλ – Φόβοι για ενδεχόμενες επιθέσεις

Έχει ενισχυθεί με αστυνομικές δυνάμεις η περιοχή του Ούντινε

Ιταλία: Ανακοινώνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενόψει του ματς με το Ισραήλ – Φόβοι για ενδεχόμενες επιθέσεις

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League, η Εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει το Ισραήλ απόψε (14/10) στην πόλη Όυντινε, βορειανατολικά της χώρας με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πολύ σκληρά.

H έναρξη του ματς έχει οριστεί για τις 8:45 μ.μ. τοπική ώρα (21:45 ώρα Ελλάδας) και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν 11.700 φίλαθλοι, αμφότερων των εθνικών.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι γύρω από το γήπεδο στο Ούντινε, όπου και θα διεξαχθεί το παιχνίδι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, έχουν αναπτυχθεί από το πρωί της Δευτέρας (14/10) ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται και η συνδρομή του στρατού.

Παράλληλα,  έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα για την πραγματοποίηση πολλαπλών ελέγχων πριν από την είσοδο των φιλάθλων στην αθλητική εγκατάσταση.

Τα άνωθεν μέτρα φαίνεται πως έχουν ληφθεί καθώς σήμερα, στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό, η οποία θα ξεκινήσει από κεντρικό σημείο του Ούντινε και αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες άτομα όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Για αυτό το λόγο, έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ισραήλ, είναι εντυπωσιακή η παρουσία καραμπινιέρων και της αστυνομίας, για την εγγύηση της ασφάλειας των παικτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε το ματς αυτό, με την ελπίδα να καταφέρουμε να πείσουμε κάποιους ανθρώπους. Πιστεύω ότι πολλοί Ισραηλινοί δεν θέλουν τον πόλεμο και εμείς πρέπει να παίξουμε μαζί τους. Πρέπει να πείσουμε και άλλους ότι η όλη αυτή ιστορία πρέπει να σταματήσει», δήλωσε στην Rai ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.