ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καταπράσινο» το Καλλιμάρμαρο για την μεγάλη γιορτή του Παναθηναϊκού (φωτο)

Για την διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Καταπράσινο» το Καλλιμάρμαρο για την μεγάλη γιορτή του Παναθηναϊκού (φωτο)

Στο πιο «εμβληματικό» στάδιο της Ελλάδας, δηλαδή το Καλλιμάρμαρο, διεξάγεται το Σάββατο (21/9) το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη της σπουδαίας αθλητικής προσωπικότητας που σφράγισε την πορεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» συμμετέχουν, εκτός από τον Παναθηναϊκό, η τουρκική Αναντολού Εφές, η σερβική Παρτιζάν Βελιγραδίου και η ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, οι εξέδρες του Καλλιμάρμαρου γέμισαν από νωρίς και αναμέται να δώσουν το «παρών» περίπου 35.000 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Το τουρνουά μεταδίδεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3 και της ERT World με 16 κάμερες σταθερές και 2 drones, ενώ άλλα 2 θα προσθέσει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συν τις δικές της παρακάμερες.

Πρόκειται για μία εικόνα που θα συνδέσει την ιστορία της Αθήνας, με την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, το Καλλιμάρμαρο με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

  • 19:00 Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00 Παρτιζάν Βελιγραδίου – Παναθηναϊκός AKTOR

Απών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγω τιμωρίας

Δυστυχώς, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν δίνει το «παρών» στο Καλλιμάρμαρο λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει:

«Την 26η Ιουνίου έδωσα εξηγήσεις ενώπιον του αθλητικού Εισαγγελέα σχετικά με αδίκημα του αθλητικού νόμου.

Σχετιζόμενο αποκλειστικά με Instagram stories κατά τη διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και μόνο για τα οποία δημοσίως είχα απολογηθεί και τα οποία είχα ανακαλέσει πολύ προ της έναρξης οποιασδήποτε διαδικασίας.

Σε μια χώρα που πασχίζει να αντιμετωπίσει τις τεράστιες καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη (για λόγους που προφανώς δεν σχετίζονται με τους δικαστικούς λειτουργούς), εμένα ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, μου επεδόθη πολυσέλιδη διάταξη.

Η οποία όριζε (όπως μας ενημέρωσαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αρμοδίως) ότι μου απαγορεύεται η είσοδος σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση.

Κατά τη διάρκεια αγώνων οποιουδήποτε αθλήματος λόγω… επικινδυνότητας.

Από απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές Αρχές και όπως ανέκαθεν συνηθίζω, έδωσα εντολή στη δικηγόρο μου να μην ασκηθεί προσφυγή κατά της διάταξης αυτής.

Θεωρώντας φυσικά αυτονόητο ότι μια εκδήλωση μνήμης υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας (στην οποία δεν κοινοποιήθηκε η διάταξη) και όχι του ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά για τα οποία εξεδόθη η διάταξη, δεν καταλαμβάνεται από αυτήν».

Επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

«Οι εξελίξεις, ωστόσο, με διέψευσαν, καθώς, όπως ενημερώθηκα, η βούληση που υπάρχει είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ μαζί σας απόψε στο μνημόσυνο του ανθρώπου που ευεργέτησε χιλιάδες.

Ενέπνευσε άλλους τόσους και αποτελεί παράδειγμα αξεπέραστο, καθώς κινδυνεύει να διασαλευθεί από την παρουσία μου.

Δεν μπορώ να είμαι εκεί ως γιος για τον πατέρα μου.

Όσο και αν θεωρώ την απουσία μου μη δίκαιη και άνευ ύπαρξης δικαστικής απόφασης ακραία τιμωρία, θα την αποδεχθώ.

Απολύτως πεπεισμένος ότι η ελληνική δικαιοσύνη επιτελεί έργο σπουδαίο και πολύ πολύ δύσκολο.

Σας καλώ όλους να απολαύσετε την αποψινή σπουδαία βραδιά, να φερθείτε όπως αρμόζει στη μνήμη της τεράστιας προσωπικότητας του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Και ανανεώνω το ραντεβού μας στα επόμενα πολύ μεγάλα που σας επιφυλάσσουμε.

Είμαστε Πρωταθλητές παντού, κυρίαρχοι στα παρκέ και τις επιδόσεις, μα πάνω από όλα είμαστε πολίτες με αξίες και ήθος σε μια πορεία ασταμάτητη προς τη διαιώνιση της κορυφής».

Δείτε σχετικές εικόνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.