
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν έπειτα από δέκα χρόνια στα οποία κατέκτησε 16 τρόπαια και φαβορί για την απόκτησή του είναι η Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι.
Το καλοκαίρι του 2015 οι «πολίτες» είχαν αγοράσει από τη Βόλφσμπουργκ τον Βέλγο άσο, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας τους, κατακτώντας συνολικά 16 τρόπαια σε 10 χρόνια.
Ο Ντε Μπρόινε πανηγύρισε έξι πρωταθλήματα και φυσικά το Champions League το 2023 με τη Σίτι, από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.
Το θέμα, επομένως, είναι πού θα συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με το έγκυρο ειδησεογραφικό μέσο «The Athletic», το φαβορί είναι η Ίντερ Μαϊάμι.
Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μέσι και της οποίας έχει μετοχές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ήδη σε συζητήσεις με τον 33χρονο Βέλγο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει τον πρώτο λόγο στην Ίντερ Μαϊάμι αν και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.