ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Ξέφυγε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα και το κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο (φώτο-βίντεο)

Η Αλ Νασρ ηττήθηκε με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Οντιόν Ιγκάλο

«Ξέφυγε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα και το κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο (φώτο-βίντεο)

«Ξέφυγε» για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, αποτελώντας τον αρνητικό πρωταγωνιστή του αραβικού ντέρμπι ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ.

Η Αλ Νασρ ηττήθηκε με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Οντιόν Ιγκάλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεφεύγει με τη συμπεριφορά του σε δύο περιπτώσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφευγε για τα αποδυτήρια, οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Εκείνος αντέδρασε, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα, με το video που κυκλοφόρησε στα social media να γίνεται viral.

https://twitter.com/vartatico/status/1648441528245948421

Ο Ρονάλντο πρωταγωνίστησε αρνητικά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο 57′ ο Πορτογάλος σταρ έκανε κεφαλοκλείδωμα σε διεκδίκηση που είχε με έναν αντίπαλό του. «Ξέφυγε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο, άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα λόγω... Μέσι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.