ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κύπριος δημοσιογράφος ρωτά τον Φέλιξ της Τσέλσι αν είναι ανταγωνιστικός επειδή είναι σκορπιός στο ζώδιο! (βίντεο)

Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Κύπριος δημοσιογράφος ρωτά τον Φέλιξ της Τσέλσι αν είναι ανταγωνιστικός επειδή είναι σκορπιός στο ζώδιο! (βίντεο)

Μια ευφάνταστη και πρωτότυπη ερώτηση θέλησε να κάνει ένας Κύπριος δημοσιογράφος στον Ζοάο Φέλιξ της Τσέλσι, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που έγινε χθες (23/10), ρωτώντας τον μεταξύ άλλων, αν είναι ανταγωνιστικός επειδή αυτή είναι η φύση των ζωδιακών σκορπιών! 

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έφθασε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό απόψε (24/10) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Uefa Conference League.

Έτσι ο Ζοάο Φέλιξ απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις, κλήθηκε να απαντήσει και σε έναν Κύπριο δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για τους στόχους του, λαμβάνοντας υπόψιν ότι έχει παίξει ήδη σε μεγάλες ομάδες ενώ είναι 24 ετών και αν ως σκορπιός στο ζώδιο έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός.

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου είπαν για το ζώδιό μου σε συνέντευξη Τύπου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό.

Είναι οικογενειακό μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου.

Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα», απάντησε ο 24χρονος επιθετικός των Μπλε.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.