ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λ.Πετρούνιας: «Μπορώ να πω πολλά δεν είναι η ώρα»

Προκρίθηκε ως έκτος στον αγώνα που θα κρίνει τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Λ.Πετρούνιας: «Μπορώ να πω πολλά δεν είναι η ώρα»

Ο Λ.Πετρούνιας μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο στοχεύει στο τρίτο του Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι.

ΟΈλληνας «άρχοντας των κρίκων» προκρίθηκε ως έκτος στον αγώνα που θα κρίνει τα μετάλλια.

Στα προκριματικά έκανε κάποια λάθη που τον κράτησαν χαμηλά, αλλά όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του: «Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά».

Λίγη ώρα μετά την πρόκριση του, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε κι ένα ποστ στα social media, όπου ανέφερε: «Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως! Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή (4/8).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.