ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μ.Αλμέιδα: Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Αρμενία – «Δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν»

Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Αρμενία (6/8, στις19:00)

Μ.Αλμέιδα: Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Αρμενία – «Δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν»

Δύο τελικούς έχει μπροστά της η ΑΕΚ με τη Νοα όπως τόνισε ο Μ.Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας πως η ομάδα του έχει πάει στην Αρμενία για να κάνει το παιχνίδι της και παράλληλα ερωτήθηκε για την προσαρμογή των Λαμέλα και Περέιρα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι γνωρίζει για τη Νόα: «Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια την περασμένη σεζόν και προφανώς και τα τελευταία τους παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με καλούς παίκτες επιθετικά και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού».

Για τον Λαμέλα και αν παίξει: «Έχει ενσωματωθεί μαζί με τον Περέιρα. Προσαρμόζονται στην ομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος πρόκειται να παίξει».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης: «Είναι δύο παιχνίδια. Δύο τελικοί γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Όπως πάντα εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και έχουμε έρθει για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την κλήρωση στα play off του Conference League: «Θα σας επαναλάβω κάτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανό αντίπαλο, ενώ δεν έχουμε ξεκινήσει τα παιχνίδια με τον αυριανό αντίπαλο. Θα είναι σαν να υποτιμούμε τον αντίπαλο που παίζουμε αύριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.