Τα νέα για τον τραυματισμό του Νίκλας Ελίασον δεν είναι καλά, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Ο Νίκλας Ελίασον να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο 20′ του Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Τζουγκάνοβιτς.

Στη διεκδίκηση της μπάλας φάνηκε να γυρίζει ο αστράγαλος του Σουηδού ακραίου, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Άμραμπατ.

Η φάση προκάλεσε και τις έντονες διαμαρτυρίες του Ματίας Αλμέιδα, κυρίως προς τον 4ο διαιτητή, για το μαρκάρισμα, με το οποίο βγήκε νοκ άουτ ο παίκτης του.

Μάλιστα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε μετά το 1-1 της Ένωσης στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι ο Ελίασον έχει υποστεί κάταγμα και ανέφερε ότι το VAR θα έπρεπε να τιμωρήσει τον αντίπαλό του!

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ο τραυματισμός του Ελίασον. Μου έκανε εντύπωση που αντίπαλος συνέχισε να παίζει. Είχαμε τις φάσεις, αυτή τη φορά δεν είχαμε την ακρίβεια που είχαμε τις άλλες φορές, αλλά η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη.

Ο Ελίασον έχει κάταγμα. Τον τραυμάτισαν, αν υπήρχε VAR έπρεπε να τιμωρηθεί ο αντίπαλος».

Φυσικά, μιλάμε για μια πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ελίασον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!