Λίγες μέρες μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από 11 χρόνια, με αφορμή τον γάμο της κόρης του, μοιάζει πιθανό πλέον να ακολουθήσει και δεύτερη σχετικά σύντομα αφού και ο γιος του έκανε πρόταση στην επί χρόνια σύντροφό του.

Από το 2013 και το ατύχημα στο σκι που άλλαξε τη ζωή του Γερμανού πρώην οδηγού της Formula 1, γύρω από το πρόσωπό του έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο. Από τότε που επέστρεψε στο σπίτι του υπάρχουν πολύ ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με την βελτίωση της κατάστασής του.

Άλλωστε η σύζυγός του Κορίνα φρόντισε ώστε να διαρρέουν όσο το δυνατόν λιγότερα νέα για την κατάστασή του και σίγουρα καμία φωτογραφία ή κανένα βίντεο.

Αυτό εξασφαλίστηκε και στον γάμο της κόρης του αφού οι καλεσμένοι ήταν υποχρεωμένοι να αφήσουν τα κινητά τους κατά την είσοδό τους, έπειτα από απόφαση της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο σύμφωνα με έγκριτα μέσα της Γερμανίας που επικαλούνται πηγές από τον στενό οικογενειακό κύκλο του, ο γιος του Μικ Σουμάχερ πρόκειται να παντρευτεί την εντυπωσιακή influencer από τη Δανία, Laila Hasanovic, στον γάμο των οποίων θα παρευρεθεί και ο Μίκαελ Σουμάχερ.