Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την υπογραφή του Πεπ Γκουαρντιόλα, στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και όσο αυτή η διαδικασία καθυστερεί, τόσο πιο πολύ πληθαίνουν οι φωνές εξ Αγγλίας για την αναχώρησή του από το Μάντσεστερ.

Έτσι, οι ιθύνοντες των «πολιτών» έχουν δημιουργήσει μια σχετική λίστα όταν και αν έρθει εκείνη η μέρα, με ονόματα υποψήφιων προπονητών. Ποιος όμως είναι το απόλυτο φαβορί;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες βρετανικών μέσων, ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είναι το βασικό φαβορί για την ανάληψη της θέσης στον πάγκο της Σίτι.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Ούγκο Βιάνα (τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας) θα διαδεχτεί τον Ισπανό Τσίκι Μπεριγκιστάιν στη θέση του τεχνικού διευθυντή των «cityzens».

Έτσι η προοπτική να συνεργαστούν οι δύο άνδρες μεταξύ τους στο αγγλικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά δεν μοιάζει καθόλου απίθανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως η Μάντσεστερ Σίτι κάνει τα αδύνατα δυνατά να «δέσει» τον Καταλανό τεχνικό στο Μάντσεστερ, καθώς μαζί του έχει φτάσει στην κατάκτηση δεκάδων τροπαίων.