ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Mειώνεται η ποινή του Πογκμπά – Επιστρέφει στα γήπεδα σε 5 μήνες!

Ο γάλλος άσος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον Σεπτέμβριο του 2023

Mειώνεται η ποινή του Πογκμπά – Επιστρέφει στα γήπεδα σε 5 μήνες!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους πρόκειται να βγει από την ποδοσφαιρική «ναφθαλίνη» στην οποία βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο, πολύ νωρίτερα από το χρονικό όριο, που του είχε τεθεί ως τιμωρία.

Θυμίζουμε ότι ο Πολ Πογκμπά είχε τιμωρηθεί από το CAS με αποκλεισμό αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι το 2027, επειδή είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2023.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν έγκριτοι δημοσιογράφοι και μέσα ενημέρωσης ο γάλλος αστέρας θα είναι διαθέσιμος για προπονήσεις με την ομάδα του από τον Ιανουάριο του 2025, ενώ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Μάρτιο του ίδιου έτους, καθώς η ποινή του μειώθηκε σε 18 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως παραμένει αμφίβολο το αν θα παραμείνει στα πλάνα του προπονητή των Μπιανκονέρι, Τιάγκο Μότα, μετά και την μακροχρόνια απουσία του από τα γήπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.