ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μπαρτσελόνα vs Μπάγερν Μονάχου 4-1: Οι Μπλαουγκράνα συνέτριψαν τους Βαυαρούς με φορμαρισμένο Ραφίνια! (βίντεο)

Οι Καταλανοί σταμάτησαν ένα αρνητικό ρεκόρ που είχαν με την γερμανική ομάδα

Μπαρτσελόνα vs Μπάγερν Μονάχου 4-1: Οι Μπλαουγκράνα συνέτριψαν τους Βαυαρούς με φορμαρισμένο Ραφίνια! (βίντεο)

Μπαρτσελόνα από τα παλιά, θύμισε χθες (23/10) η ομάδα του Χάνσι Φλικ η οποία νίκησε με το εμφατικό 4-1 την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ραφίνια ο οποίος έκανε χατ-τρικ εναντίον των Βαυαρών, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ της αναμέτρησης ήδη από το πρώτο λεπτό.

Στο 18′ όμως ήρθε η απάντηση από την ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί , χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν, ωστόσο λίγο πριν τελειώσει το ματς η Μπαρτσελόνα πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 36′ και στο 45′.

Το δεύτερο γκολ των Μπλαουγκράνα πέτυχε ένας παλιός γνώριμος της Μπάγερν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε ξανά ο Ραφίνια.

Σε αντίθεση με το πληθωρικό πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν είχε τόσα πολλά highlights, αν εξαιρέσουμε το τρίτο γκολ του Ραφίνια και πέμπτο συνολικά για το παιχνίδι που μπήκε στο 56ο λεπτό.

Νίκη ψυχολογίας για την Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/10) την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας, επιδιώκοντας να συνεχίσουν το θετικό τους σερί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα νίκησε για πρώτη φορά την Μπάγερν Μονάχου μετά από 9 χρόνια, καθώς στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι Μπλαουγκράνα έχουν ηττηθεί ισάριθμα (το 2020 μάλιστα είχαν συντριβεί εντός έδρας με 8-2).

Δείτε τα highlights της χθεσινής αναμέτρησης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.