ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Άρης – Προμηθέας Πάτρας 86-75: Πρώτη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην Basketball League

Με αυτή του τη νίκη ο Άρης βελτίωσε το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα σε 1-2

Άρης – Προμηθέας Πάτρας 86-75: Πρώτη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην Basketball League

Ο Άρης κέρδισε 86-75 τον Προμηθέα Πάτρας για την 3η αγωνιστική της Greek Basketball League. 

Ο Άρης φιλοξένησε στο Αλεξάνδρειο τον Προμηθέα Πάτρας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 86-75.

Ο Λάντερς Νόλεϊ με 21 πόντους (οι 19 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο), 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ ξεχώρισε για τους γηπεδούχους, με τους Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους (15 πόντοι, 6 ασίστ) και Βασίλης Τολιόπουλος (13 πόντοι, 3 ασίστ) να είναι άξιοι συμπαραστάτες.

Πρώτος σκόρερ για τον Προμηθέα (στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα), παλεύοντας περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Μιχάλης Λούντζης (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Με αυτή του τη νίκη ο Άρης βελτίωσε το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα σε 1-2, ενώ από την πλευρά του ο Προμηθέας έχει 2-1.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 43-37, 62-53, 86-75.

Άρης (Γιάννης Καστρίτης): Μπανκς 2, Νόλεϊ 21 (3), ΝτεΤζούλιος 15 (1), Γκιουζέλης 6 (2), Γούντμπερι 3, Τολιόπουλος 13 (1), Χατζηδάκης 4, Μποχωρίδης 5, Βησσαρίου, Ρόμπερτς 10, Χοτζ 7 (1).

Προμηθέας Πάτρας (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Γουόκερ 13 (3), Πέρι, Ερνάντεζ 2, Βερνάντο 13 (1), Ιγούντου 12, Λούντζης 16 (1), Μπαζίνας, Γουίλιαμς 12 (3), Λάγιος 1, Χρυσικόπουλος 3 (1), Καραγιαννίδης 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.