Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο «ισχυρός» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλείται να παράσχει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας στους αθλητικούς χώρους, στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

">

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διαιτητών για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Μετά την ανάγνωση των αναφορών από τη δικαιοσύνη, ξεκίνησε η σχετική έρευνα, στην οποία ο Γιαννακόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Η κατάθεσή του θα λάβει χώρα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, και στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα επιστρέψει στον εισαγγελέα για αξιολόγηση του συνόλου των αποδείξεων και για τη λήψη αποφάσεων για τις επόμενες ενέργειες.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιαννακόπουλος απολογήθηκε για τις πράξεις του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά, συγγνώμη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.