ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Αταμάν: «Ο Μητσοτάκης με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε μετά την κατάκτηση της Euroleague»

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η παρουσία του προπονητή έχει συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές χέσεις

Ε.Αταμάν: «Ο Μητσοτάκης με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε μετά την κατάκτηση της Euroleague»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό είχε με δική του πρωτοβουλία, τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε στη Sabah ότι ο κ. Μητσοτάκης τον κάλεσε προσωπικά στο τηλέφωνο για να τον συγχαρεί για την επιτυχία της ομάδας και να τον ευχαριστήσει, ενώ ειδική αναφορά έκανε και σημείωσε ότι η παρουσία του έχει συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές χέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κάλεσε προσωπικά στο τηλέφωνο και με συνεχάρη για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και με ευχαρίστησε. Είπε επίσης ότι εκτός από την αθλητική επιτυχία, αυτό που κάνω εδώ, από την αρχή της σεζόν, έχει συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με σοβαρό τρόπο, κάτι για το οποίο με ευχαρίστησε ιδιαίτερα», είπε ο Τούρκος προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.